Smag På Byen bruger cookies for at give dig en bedre oplevelse.

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere optimalt. Cookies giver os viden om, hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre indhold og funktionalitet for dig og for andre.
Cookies på denne hjemmeside bruges primært til trafikmåling og målretning af gode oplevelser til dig - Læs mere.

Luk

NordsjællandSkift by

Smag På Byen

Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.

Hotel Bretagne

Menuen

Tartar af let saltet tun med mango, citron og koriander. 

Duroc Gris serveret med Pommes Anna, grillet pastinak og spæde løg.

Porcherede blommer med hvid chokolade, marcipan og hasselnødder.

1. seating kl. 18.00 til kl. 19.30
2. seating kl. 20.00 til kl. 21.30

Pris pr. person: 225 kr.

Om Hotel Bretagne - Hornbæk

I restauranten på Hotel Bretagne er stilen helt enkel, og de på vellykket vis valgt at fokusere på ét gennemført koncept, som er med til at sikre den høje kvalitet. Det er en selvfølgelighed at sæsonens råvarer danner grundlaget, således at oplevelsen af variation kommer henover hele året.

Køkkenchefen Kasper Larsen er uddannet fra Skagen Fiskerestaurant og har arbejdet i Caribien, Spanien og Østrig. Sammen med sit team er hans mål at give Hornbæk en restaurant, der er værd at rejse til.

Vilkår

Når du har gennemført dit køb kan det jf. "Lov om visse forbrugeraftaler § 17, stk. 2 jf. § 9, stk. 2, nr. 2a" ikke fortrydes. Værdibeviset er dog ikke personligt, så skulle du blive forhindret i at indløse dit værdibevis på det angivne tidspunkt, kan du give det til en anden.

Husk at medbringe værdibeviset, når du skal spise på restauranten. Vi anbefaler, at du for en god ordens skyld printer det.

Smag På Byen arrangeres af

Vælg område